Resultat

Alla som har Herbalife som business lyckas inte (... tycker de). Men, faktum är att oftast beror det på bristande hjälp och stöd, eller att man själv inte gjorde det som motsvarade förväntningarna.

Vår support är däremot förstklassig!

Om du träffat någon med negativ erfarenhet så hade kanske den tidigare sponsorn skruvat upp förväntningarna till orealistiska dimensioner, jämfört med personens egna ambitioner.

En sak är helt klar; den som satsar lika mycket tid och fokus på Herbalife som på sitt vanliga jobb kommer inom ett antal månader, kanske ett år, att tjäna mer än på sin anställning!

Vi har många exempel på det!

  J-Pethrus-140.jpg

Jan Pethrus


"För några år sedan tjänade jag dubbelt så mycket som distributör för Herbalife på deltid jämfört med min heltidslön som Försäljningschef, på ett av Sveriges största konsultföretag."

"I somras tog vi 3 veckors semester i Florida och körde runt i hela staten, ända ner till Key West. Även fast den mesta tiden gick åt till att åka berg-o-dal-banor och ta bilder av krokodiler så kunde vi både hjälpa våra nya distributörer och själva skaffa nya kunder! Det här är en fantastisk inkomstmöjlighet där man kan förena nytta med nöje... i princip var som helst!"

I vårt team finns alla möjliga ambitionsnivåer; från de som satsar på en helt ny karriär till de som vill tjäna 5,000 - 15,000 extra per månad, eller t.o.m. bara köper till rabatt för eget bruk. Allt är ok!

Det är aldrig för sent... !

Nr-1-Graciela-Enrice-Varela.jpg

 Graciela & Enrice Varela


Graciela & Enrice räknas idag som Nr 1 bland Herbalifes distributörer, trots att de började när båda två redan hade fyllt 50 år.

OBS! De tjänar nu sjusiffrigt varje år... i dollar!

"We started this business in our sixth decade."


Herbalife Affärsmöjlighet: Även om det är Herbalife Sweden AB, Box 556, 101 31 Stockholm, som tillhandahåller denna affärsmöjlighet, så är det oberoende distributör Caddy Marketing UK, Reg.VAT Nr.916 7470 07 - 14 Lambridge Wood Road, Henley-on-Thames, RG9 3BS, UK - som har förberett och distribuerar detta material. Varor som säljs är näringsprodukter, hud- och kroppsvårdsprodukter. Transaktioner är utförda av distributörer som huvudmän. Intäktsuppgifterna gäller enbart för de personer som presenteras och utgör ingen garanterad eller generell intäkt. Eventuella intäkter är beroende av olika faktorer som din skicklighet och hur mycket arbete och tid du lägger ner i verksamheten. Alla viktkontrollpåståenden hänvisas till Herbalifes viktkontrollsystem vilket omfattar, bland annat, en kalori-kontrollerad diet , regelbunden motion, ett lämpligt intag av vätska dagligen och tillräckligt med vila.

Copyright © 2010-2014, Caddy Marketing UK. All rights reserved!