Om Oss

”Det bästa med att jobba med Herbalife är Friheten!  Jag kan styra min business från en balkong, från altanen vid en swimmingpool eller vilket hotellrum som helst i världen! De flesta måste däremot byta sin tid mot pengar på bara ett enda ställe, samtidigt som de bygger på någon annans dröm."

"Strax efter det att min fru Cathrin hade blivit uppsagd under sin mammaledighet förlorade jag också mitt jobb. Vi hade precis köpt vårt första hus och hade en ettårig son i barnvagnen. Jag letade intensivt efter ett nytt jobb samtidigt som jag utvärderade flera olika verksamheter. Det visade sig snabbt att Herbalife var den överlägset bästa affärsmöjligheten och den som snabbast genererade en inkomst."

"För några år sedan tjänade jag dubbelt så mycket som distributör för Herbalife på deltid jämfört med min heltidslön som Försäljningschef, på ett av Sveriges största konsultföretag."

Herbalife är utan tvekan en affärsverksamhet som snabbt kan ge vem som helst en extra inkomst, eller en ny karriär. Här bygger man på sin egen dröm! Kom ihåg att; enda sättet att förutsäga framtiden är att själv skapa den!"  (Jan Pethrus)Vi finns alltid till hands

Vi finns alltid till hands när du har några frågor gällande bra tips
att komma igång med din nya verksamhet på bästa sätt eller beställningar du gjort.

Telefon:

Support:   070-552 0025

Skype:

Cathrin:    pethrustele

Jan:          pethrus-phone

E-post

Frågor kan du skicka till e-postadressen nedan.

e-post:   info@lyckashemifran.se


Bankgiro till Caddy:  5312-4699Caddy Marketing är en oberoende distributör för Herbalife International

och ägs av Jan & Cathrin Pethrus.

 

Jan-Cathrin-Pethrus-(jpg-12-cm).jpg

Senior Executive President’s Team

Jan & Cathrin Pethrus

Vår organisation finns i 25 länder och det ger erfarenheter som Du kanske vill dra nytta av.

DSCN6473.JPG

"Var du själv bor är aldrig viktigt för kunden. Det spelar faktiskt ingen roll om du bor i Ystad eller Haparanda, England, Norge, Finland, Thailand, Australien eller USA, etc...  eftersom man ändå kommunicerar via telefon eller
e-mail... och produkterna skickas ju direkt från Herbalifes lager till kunderna."

 


Herbalife Affärsmöjlighet ”Även om det är Herbalife Sweden AB, Box 556, 101 31 Stockholm, som tillhandahåller denna affärsmöjlighet, så är det oberoende distributör Caddy Marketing som har förberett och distribuerar detta material. Varor som säljs är näringsprodukter, hud- och kroppsvårdsprodukter. Transaktioner är utförda av distributörer som huvudmän. Intäktsuppgifterna gäller enbart för de personer som presenteras och utgör ingen garanterad eller generell intäkt. Eventuella intäkter är beroende av olika faktorer som din skicklighet och hur mycket arbete och tid du lägger ner i verksamheten.