Privacy Policy

Alla dina personliga uppgifter är konfidentiella och vi ger inte ut dina kontaktuppgifter till en tredje part. Adressuppgifterna används för att skicka ut bl.a. orderbekräftelse, nyhetsbrev och betalningsinformation till dig.


Villkor för köp av Herbalifeprodukter

Om du är osäker på att börja som Distributör men vill prova produkterna först så gäller nedan villkor vid beställning av dessa. Jan & Cathrin Pethrus kan hjälpa dig att beställa både StartPaketet eller de produkter du vill ha.

Leveranstid

Alla varor finns oftast i lager och därför är leveranstiden i regel 2 - 4 vardagar. Varorna skickas direkt hem i brevlådan. Om en vara skulle ta slut kan leveranstiden bli något längre. Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för lagerhållning hos vår leverantör.

Hur du betalar via Bank/BankGiro

Du kan välja att göra din betalning via en BankGiro-slip eller din Internet-bank. Vid beställning i shoppen www.shapeclub.se anger du betalningssätt ”Bank/BankGiro” på sida 2 i Kassan. När du trycker på knappen "Genomför Köp" kommer du att få det Ordernummer du måste uppge på din Bank/BankGiro-inbetalning. När vi ser att betalningen är gjord effektueras din beställning.

Bekräftelse

När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse per e-post med information om din beställning. Det är bra om du sparar både kvittot du kan printa vid betalning och orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuella kontakter med kundtjänst.

30 dagars pengar-tillbaka-garanti

Om du av någon anledning inte är nöjd med resultatet inom 30 dagar så
får du pengarna tillbaka.

Retur och Återbetalning

Ditt VISA eller MasterCard krediteras om det var så du betalade för produkterna. Alternativt, om du betalade via BankGiro, så sker återbetalning till det kontonummer du då uppger. Du returnerar då, på egen bekostnad, förpackningarna med kvarvarande innehåll inom 30 dagar och får hela köpesumman tillbaka. På så vis kan du ge produkterna en seriös chans i 30 dagar utan att ta någon risk!

Fraktkostnad inom Sverige

Vår web-shop hanterar köp i Sverige av varor för leverans inom Sverige. Vi bjuder på frakten vid varje separat beställning över 1000 kronor, för samtidig leverans. Frakten kostar 95 kr per order på beställningar upp till 999 kr.

Frakt till utlandet

Vi kan ombesörja beställningar till ett 70-tal länder. Vi vill göra dig uppmärksam på att beställningar till utlandet inte kan göras genom vår web-shop. Vill du ha varor till annat land måste du kontakta kundtjänst via telefon, för att få hjälp. En utländsk order kan betalas på samma sätt som en svensk beställning, med kreditkort eller via insättning i förskott på vårt svenska bankgiro, men leverans av produkterna sker direkt från Herbalifes lager i respektive land, till den adress du uppger vid ordertillfället. Produktutbud och pris skiljer sig från land till land.

 


Herbalife Affärsmöjlighet ”Även om det är Herbalife Sweden AB, Box 556, 101 31 Stockholm, som tillhandahåller denna affärsmöjlighet, så är det oberoende distributör Caddy Marketing UK, Reg.VAT Nr.916 7470 07 - 14 Lambridge Wood Road, Henley-on-Thames, RG9 3BS, UK - som har förberett och distribuerar detta material. Varor som säljs är näringsprodukter, hud- och kroppsvårdsprodukter. Transaktioner är utförda av distributörer som huvudmän. Intäktsuppgifterna gäller enbart för de personer som presenteras och utgör ingen garanterad eller generell intäkt. Eventuella intäkter är beroende av olika faktorer som din skicklighet och hur mycket arbete och tid du lägger ner i verksamheten.