Hur mycket kan man tjäna?

Många tjänar ofta lika många tusenlappar i månaden som de lägger ner timmar i veckan på sin verksamhet.

Dvs. 5 timmar per vecka kan ofta ge ca 5,000 kr per månad i extra inkomst. Tänk på att det blir 50,000 - 60,000 Kr EXTRA per år fast man bara lägger ner ca 1 tim per dag på verksamheten!

På samma sätt är det många som inte lägger ner mer tid än ca 10 tim per vecka, men kommer ändå upp i 10,000 kr extra varje månad!

Bland de distributörer som satsar heltid har vi många i vår grupp med inkomster från 30,000 till 50,000 per månad och uppåt! Flera i gruppen tjänar mycket mer än så!

Du får välja vilken Plan du vill jobba efter och vilken nivå du vill uppnå.

Oavsett ambitionsnivå får alla Distributörer samma respekt och service!Kompensationsplanen

Herbalifes Marknadsplan / Kompensationsplan anses av många vara den bästa på marknaden! Det har gjorts många oberoende jämförelser mellan olika Network Marketing-företag och Herbalife ligger ofta i toppen.

Compensation-Plan.jpg

        

73% till dig?!

Du kan få del i upp till 73% av den försäljning som du och ditt team skapar.

Med oss har du möjlighet att börja förändra din ekonomiska framtid
redan idag!

När andra bolag beräknar de Bonusrabatter och Bonusar som deras distributörer får så görs det oftast på "nettot" - dvs det som företaget får över efter det att distributörsrabatten dragits av.

Herbalife beräknar däremot allt på "bruttot" - t.ex. om kundpriset är 100 kr så är det också beräkningsgrunden för alla bonusar.

Herbalife betalar ut 73% av omsättningen till sina Distributörer!

Inte undra på att man kan tjäna mycket pengar med Herbalife!

Jämför bilden med pilarna ovanför - Supervisor och uppåt:

Personlig försäljning    50 %

Bonusrabatt 3 x 5%    15 %      5% på allt som säljs i de 3 första nivåerna

Bonus upp till 7%          7 %      går oänligt djupt, 2-7% enl. kvalifikation

Världsbonus                  1 %   

                    Summa:   73 %

 

Fotolia_134300_XS.jpg

Vad har du på banken?

Har du råd att inte göra något åt saken?

Hur mycket har du lyckats att spara ihop t.ex. de sista 5 åren?

Utan förändring kan du se fram emot att öka dina besparingar  framåt med lika mycket som du lyckats spara motsvarande period bakåt i tiden!


Herbalife Affärsmöjlighet: Även om det är Herbalife Sweden AB, Box 556, 101 31 Stockholm, som tillhandahåller denna affärsmöjlighet, så är det oberoende distributör Caddy Marketing UK, Reg.VAT Nr.916 7470 07 - 14 Lambridge Wood Road, Henley-on-Thames, RG9 3BS, UK - som har förberett och distribuerar detta material. Varor som säljs är näringsprodukter, hud- och kroppsvårdsprodukter.Transaktioner är utförda av distributörer som huvudmän. Intäktsuppgifterna gäller enbart för de personer som presenteras och utgör ingen garanterad eller generell intäkt. Eventuella intäkter är beroende av olika faktorer som din skicklighet och hur mycket arbete och tid du lägger ner i verksamheten.

Copyright © 2010-2014, Caddy Marketing UK. All rights reserved!